Reserveren gaat zo:

1. Kies een leuke activiteit

2. Vul het contactformulier in
(zie kopje 'Contact')

3. U hoort via e-mail of deze datum/tijd beschikbaar is!

Dagprogramma op maat

Wilt u alles uit uw dagje Delft halen?

Wij kunnen voor u een leuk dagprogramma op maat maken. Hier vindt u  enkele ideeën voor een dagje uit in Delft.
Uiteraard zijn de tijden flexibel (door u te veranderen) en kunnen we bepaalde activiteiten toevoegen of schrappen: zo maken we gezamenlijk een programma op maat! Alles is mogelijk
De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. Informeer voor de prijzen voor uw specifieke groepsgrootte. Groepen van 5-150 personen zijn geen enkel probleem.

Voor vragen en reserveringen kunt u ons via ‘contact’ bereiken.

Hieronder vindt u een voorbeeld programma:

10:30- 11:00 Ontvangst: Koffie met gebak

11:00- 12:00 Rondleiding Binnenstad met Nieuwe Kerk: de eerste wandeling over de oude markt met bezoek aan het (praal)graf van Willem van Oranje. Anekdotes en informatie over de Oranjes en de Koninklijke grafkelders.

12:00- 13:00 Rondleiding oude stadscentrum met Oude Kerk: met gids langs de hoogtepunten van Delft, zoals het huis van Vermeer en langs het Vermeercentrum. Ook bezoek aan de (scheve) Oude Kerk, en natuurlijk een bezichtiging van het Prinsenhof (Willem van Oranje).

13:00 Lunch / Buffet

15:00-16:00 Rondvaart door de Delftse grachten

Informeer voor de prijzen


In dit voorbeeld programma bestaat de Lunch/ het Buffet uit:
Of:
Kop tomatensoep, Rundvleeskroket op een sneetje lichtbruin brood en een Italiaanse bol of waldcorn ciabatta tonijn. 2 kopjes koffie, thee of melk.

Of:
Een kop rijk gevulde soep, Italiaanse bol rundercarpaccio of waldcorn ciabatta tonijnsalade en een Italiaanse bol sweet chili chicken. 1x kop koffie, thee of melk. 1x glas verse Jus d’orange.

Of:
Lunch aan tafel op etagères gepresenteerd met oa. gesneden kaas, diverse heerlijke vleeswaren, brie, eiersalade, tonijnsalade, zoetwaren voor op brood, huisgemaakte mini cheescake en mini soepje met 2 koffie of thee naar keuze. Met vers afgebakken maïs en molenaarsbrood. Vegetarisch? Geen probleem, u krijgt een aangepaste lunch.
Vegetarisch? Geen probleem, u krijgt een aangepaste lunch.