Reserveren gaat zo:

1. Kies een leuke activiteit

2. Vul het contactformulier in
(zie kopje 'Contact')

3. U hoort via e-mail of deze datum/tijd beschikbaar is!

Delftse Workshops

Bent u creatief, of wilt u is iets anders? Dan is dit echt iets voor u!

Zo kunt u tegels of servies schilderen in Delftsblauwstijl of maak prachtige Delftse Blauwe sieraden. Alle denkbare materialen zijn aanwezig om een prachtig kunstwerk te maken. Zelfs voor de ‘iets-mindere-creatieveling’ zijn deze workshops prima geschikt om een leuke creatie te creëren. Voor de echte knutselaars is deze workshop vanzelfsprekend een waar paradijsje: dé activiteit om lekker creatief bezig te zijn! Verder is er natuurlijk ook een enthousiaste (en zeer creatieve!) begeleider aanwezig die een handje meehelpt en goede tips geeft als dat nodig is.

De workshop voelt door de locatie en sfeer erg plezierig en warm aan. De locatie is huiselijk en knus waardoor eenieder zich op zijn gemak voelt. Dit wordt versterkt door de gratis koffie/thee  die u tijdens de workshops krijgt. Ook wordt qua tijd niet op de minuut gelet (al moet het natuurlijk niet te gek worden qua uitloop).
Ook een leuk idee is de Delftse Theeproeverij! U kunt kiezen uit wel 100 speciale theesmaken en deze heerlijk proeven. Denk bijvoorbeeld aan Japanse Sencha Lemon Chinese Lapsang Souchong of bijzondere thee uit Ceylon (Sri Lanka). Een ware theespecialist vertelt u de interessante weetjes en geschiedenis van de bijzondere theesoorten. Tijdens deze zeer ontspannen proeverij geniet u verder van scones (2 stuks) en een (zelfuitgezochte) bonbon! Heeft u bepaald wat de lekkerste theesmaak was? Dan mag u zelf een ons van uw favoriet meenemen in speciaal zakje: leuk voor thuis!

Erg leuk is het om de workshop(s)/theeproeverij te combineren met een stadswandeling. Bijvoorbeeld door eerst een leuke stadswandeling door het historische centrum te maken, waarna we beginnen met de workshop. (Desgewenst kan de stadswandeling natuurlijk ook na afloop van de workshop starten). Voor de theeproeverij is er een speciale rondleiding die ingaat op de Delftse Theegeschiedenis en de introductie daarvan door de VOC. Zodoende worden twee leuke activiteiten gecombineerd: succes verzekerd!

Wilt u reserveren? Of heeft u een vraag? Zie het contactformulier
Workshops 1 uur 2 uur
Delfts Blauw Sieraden maken € 19,50 p.p. € 29,50 p.p.
Tegel/Servies decoreren: € 19,50 p.p. € 29,50 p.p.
Duur 1½ mét rondleiding (Duur: 2½)
Delftse Theeproeverij € 15,- p.p. € 25,- p.p.
Prijzen workshops/theeproeverij zijn incl Btw (en inclusief materiaal, koffie/thee).
Beschikbaar tussen 10:00-22:00, te boeken vanaf 4 personen. Workshop taarten maken: vanaf 6 personen.
( eventueel met: )
Stadswandeling historisch centrum 5-25 pers.
Doordeweeks: € 54,- groepsprijs
In het weekend: € 54,- groepsprijs
– De prijs van de stadswandeling is exclusief btw. Startpunt stadswandeling: beeld Hugo de Groot op de markt (voor de nieuwe kerk).

– Starttijd? Datum? Deze mag u zelf bepalen, wij kijken of er plaats is: anders doen we een suggestie

Noot: De kleur en voorwerpen zijn in de stijl van het Delfts Blauw en uiteraard niet van het échte Delfts Blauw (dit ivm de hoge kosten van dit prachtige aardewerk).