Bezoek Nieuwe & Oude kerk

De Nieuwe Kerk bevindt zich op de markt in het hart van het historische Delft. Er is een bijzondere band met het Nederlandse Koninklijke Huis. Leden van het Huis van Oranje worden bij het overlijden bijgezet in de koninklijke grafkelders. Bij het praalgraf van Willem van Oranje, een meesterwerk van Hendrick de Keijser, vertelt uw gids over een bijzondere geschiedenis en persoonlijke ervaringen van de meeste recente bijzettingen in 2002 en 2004 .

De Oude Kerk heeft een unieke uitstraling. De scheve gotische kerktoren zal vanaf nu altijd op uw netvlies blijven staan. Het interieur van de Oude Kerk is zeer aangenaam. Hier kunt u de praalgraven van Nederlandse zeehelden Piet Hein en Maarten Tromp bezichtigen. Ook Antoni van Leeuwenhoek en Johannes Vermeer rusten hier.

Gebruikelijk start deze rondleiding bij het standbeeld van Hugo de Groot op de markt in Delft. Mocht u een andere startplek in gedachte hebben of speciale wensen hebben voor de rondleiding, dan is dat mogelijk. Geeft u dat aan via het contactformulier.

Maximaal 25 deelnemers per gids. Prijs van de rondleiding is inclusief btw.

Prijzen voor een rondleiding door de binnenstad met bezoek aan Nieuwe Kerk | Oude Kerk: U betaalt een rondleiding-prijs voor de gehele groep en daarbij entreekosten per persoon voor de Nieuwe Kerk en of Oude kerk. Een entreekaartje geeft toegang tot beide kerken. Specificatie van de entreekosten vindt u op de site van Oude en Nieuwe Kerk .

Wilt u reserveren? Of heeft u een vraag? Zie het contactformulier