Bezoek Nieuwe & Oude kerk

De Nieuwe Kerk bevindt zich op de markt in het hart van het historische centrum. Er is een bijzondere band met het Koningshuis. Leden van het Koninklijk Huis worden bij het overlijden bijgezet in de Koninklijke grafkelders.

De Oude Kerk heeft een unieke uitstraling. De scheve gotische kerktoren zal vanaf nu altijd op uw netvlies blijven staan. Hier kunt u de praalgraven van Nederlandse zeehelden Piet Hein en Maarten Tromp bezichtigen. Ook Antoni van Leeuwenhoek en Johannes Vermeer rusten hier.

Gebruikelijk start deze rondleiding bij het standbeeld van Hugo de Groot op de markt in Delft. Mocht u een andere startplek in gedachte hebben of speciale wensen hebben voor de rondleiding, dan is dat mogelijk. Geeft u dat aan via het contactformulier.

Prijzen voor een rondleiding door de binnenstad met bezoek aan Nieuwe Kerk | Oude Kerk: U betaalt een rondleiding-prijs voor de gehele groep en daarbij entreekosten per persoon voor de Nieuwe Kerk/ of Oude kerk. Een entreekaartje geeft toegang tot beide kerken. De site van Oude en Nieuwe Kerk .

Wilt u reserveren? Of heeft u een vraag? Zie het contactformulier