Algemene Voorwaarden

 1.   Opdrachtnemer is RondleidinginDelft.nl

 2.   Een offerte is geldig gedurende 30 dagen, tenzij anders aangegeven (dit is alleen van toepassing bij dagtochten).

 3.  Na ontvangst van het door u ingevulde contactformulier , sturen wij u een opdrachtbevestiging en wordt uw opdracht in optie gezet.   
 4. Mochten er op de door u uitgekozen datum of tijd, geen mogelijkheid zijn om uw opdracht uit  te voeren, dan zullen wij in overleg met u naar een andere mogelijkheid (datum, locatie en/of tijd) zoeken.
 5. De factuur wordt (indien mogelijk) 14 dagen van te voren toegestuurd.
 6. Na betaling wordt uw opdracht definitief en zijn veranderingen, alleen in hoge uitzondering mogelijk.
 7.  De eerstse 5 emails zijn kosteloos, vanaf de zesde email zullen wij 25 Euro aan administratiekosten rekenen. Voor dagtochten gelden andere tarieven.
 8. U loopt altijd exclusief met uw groep (er worden dus geen andere groepen toegevoegd).  

 9. Het maximum aantal personen per gids is 25. Indien u met meer personen komt, dan zetten we extra gidsen in. U kunt het aantal deelnemers tot maximaal 72 uur van te voren wijzigen. Mocht het aantal deelnemers verhoogd worden en er nog andere activiteiten plaatsvinden, behalve een rondleiding, zoals bijvoorbeeld een lunch, dan zijn wij afhankelijk van de faciliteit van de partners. Vanzelfsprekend zal opdrachtnemer er alles aan doen om te zorgen, dat e.e.a. goed zal verlopen.

 10. Indien tijdens de uitvoering van de opdracht faciliteiten niet beschikbaar blijken te zijn, zullen wij in overleg met de opdrachtgever een oplossing aandragen en het programma daarvoor aanpassen. Wanneer uw programma geheel of gedeeltelijk moet worden gewijzigd of zelfs komt te vervallen door overmachtssituaties, kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deelname aan onze programma’s is voor eigen risico.


 11. De betaling dient plaats te vinden, voor de uiterste betaaldatum, zoals in de bevestiging wordt aangegeven. Is de betaling niet binnen deze gestelde termijn binnen, dan behoudt “RondleidinginDelft.nl” zich het recht voor, om de activiteit te annuleren.


 12. Is de betaling niet binnen de gestelde terminen , dan behoudt “RondleidinginDelft.nl” behoudt zich het recht om de rondleiding te annuleren.


 13. Bij al onze tarieven hanteren we de BTW conform de reisbureauregeling. Dit betekent dat er geen BTW meer bijkomt.


 14. Opdrachtgever en deelnemers zijn verantwoordelijk voor het gebruik van de faciliteiten en aansprakelijk voor aangebrachte schade aan deze faciliteiten.


 15. Alle rechten voorbehouden, inclusief foto’s op de website; RondleidinginDelft.nl


 16. Opdrachtgever en deelnemers zijn verantwoordelijk voor het gebruik van de faciliteiten en aansprakelijk voor aangebrachte  schade aan deze faciliteiten.


16. Deelname aan onze programma’s is voor eigen risico.


17. Rondleidingindelft.nl behoudt zich het recht om prijzen te wijzigen.